Bij SiSento gaan persoonlijke ontwikkeling en vak ontwikkeling hand in hand. Het een werkt vaak door in het ander en waar je begint is minder van belang.

Blijf terwijl je dit leest even in de vraag: ben je bereid om te accepteren waar je nu staat en tegelijkertijd verandering te ontvangen?

Hoe wil (je je eigen) leiderschap inzetten ten gunste van je (droom)carrière/ onderneming en wat is nog meer mogelijk voor jou?

Kies jij ook bewust de volgende stap in je loopbaan? Inzicht in je communicatie-en leiderschapsstijl, talenten, motieven, drijfveren en wat jou energie geeft? Meer eigenaarschap over je eigen loopbaan en in het uitoefenen van je functie/ rol? Effectievere gespreksvaardigheden? Heldere communicatie en inclusie? Meer veerkracht en weerbaarheid? Een betere werk-privébalans?

Wat SiSento je kan bieden

Vanuit gezamenlijkheid onderzoeken wij wat de organisatie, het team, de manager/ medewerker nodig heeft om een volgende stap te kunnen zetten in ontwikkeling en/ of veranderingen. Het instrumentarium van SiSento getuigt van grote deskundigheid en seniorschap en is gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring binnen alle sectoren en door alle lagen van organisaties.

SiSento is specialist in Talent Motivatieanalyses, Insights Discovery, Leiderschaps- en Managementtrajecten, Werving en Selectie op basis van ontwikkelbaarheid, HR advies, Preventie van (langdurige) uitval, Stress- en Mindcoaching, Teambuilding, Intervisie, Persoonlijk- en Professioneel leiderschap, Loopbaankeuzes en opleidingsadvies, In company training en coaching.

``Wanneer ontmoeten we elkaar?``

Heb je interesse in verdieping, bekijk dan de brochures van SiSento.