Laila is…

een allround loopbaanadviseur, coach en trainer met veel ervaring in zowel de publieke als de profit sector.

Zij houdt zich graag bezig met het begeleiden en trainen van mensen, teams en organisaties waar veranderingen spelen die vragen om persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tevens is zij inzetbaar als interim manager en projectleider in de publieke sector.

Haar interesse in mensen en de ruimte die zij in staat is te geven maken haar tot een prettige gesprekspartner. De verdiepende vragen die zij stelt en de scherpe analyses die zij maakt zorgen ervoor dat zij snel tot de kern van een vraagstuk doordringt.

Haalbare doelen weet zij snel te vertalen naar acties. Hiermee behaalt zij binnen diverse verandering- , loopbaan- , mobiliteitstrajecten en projecten snelle en duurzame resultaten. Op authentieke wijze bevordert zij bewustwording binnen organisaties.

Laila is gedreven in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten als het gaat om bevorderen van persoonlijk leiderschap, verbinding en samenwerking. Haar begeleiding is erop gericht alle deelnemers in staat te stellen om de persoonlijke kwaliteiten daadwerkelijk te benutten, succes te ervaren in leven en werk en “gewicht” te krijgen in wie ze zijn en wat ze doen.