Zakelijk

Ervaring van een productiebedrijf in Gelderland ( OUTPLACEMENT EN ADVIES).

Ervaring van een productiebedrijf in Gelderland ( OUTPLACEMENT EN ADVIES). 150 150 Laila

Ervaring van een productiebedrijf in Gelderland

In 2018 hebben wij Laila ingehuurd voor de begeleiding van 11 medewerkers in het kader van outplacement. 6 van de 11 medewerkers waren in staat om snel te schakelen en zij vonden binnen 4 maanden een andere baan met een duurzaam karakter. De overige personen vonden binnen 6 tot 9 maanden een passende baan of maakten andere keuzes. Laila heeft ons van deskundig advies voorzien wanneer er problemen optraden met de werknemers. Haar werkwijze en aanpak is zeker gericht op consensus tussen alle partijen. Zowel binnen als buiten haar landelijke netwerk bedacht ze telkens weer slimme en creatieve oplossingen en haar snelle schakelen is haar kracht.

Petra (OUTPLACEMENTTRAJECT, 35 jaar, geswitcht vanuit de zorg, nu ambtelijk secretaris van de OR op een school) heeft opnieuw gekozen.

Petra (OUTPLACEMENTTRAJECT, 35 jaar, geswitcht vanuit de zorg, nu ambtelijk secretaris van de OR op een school) heeft opnieuw gekozen. 150 150 Laila

Petra

35 jaar, geswitcht vanuit de zorg, nu ambtelijk secretaris van de OR op een school heeft opnieuw gekozen.

Voor het eerst in mijn leven kreeg ik te maken met een reorganisatie en kreeg ik te horen dat ik boventallig was verklaard. Dat was voor mij een enorme klap in mijn gezicht en in eerste instantie ging ik hard in verweer. Mijn toenmalige werkgever bracht mij in contact met SiSento en Laila hielp mij om het ontslag en mijn gevoel daarin te accepteren. Drie maanden na het ontslag stapte ik in een geheel andere functie in een andere sector. De kracht van Laila is dat ze naar mij als mens in zijn geheel kijkt en mij mijn eigen krachten hielp versterken. Volgens mij is dat de weg naar een baan waar je het meest gelukkig van wordt.

Ervaring van een klant (INHUUR DIVERSE TRAJECTEN, Sociaal Werkbedrijf in Friesland), 2017

Ervaring van een klant (INHUUR DIVERSE TRAJECTEN, Sociaal Werkbedrijf in Friesland), 2017 150 150 Laila

Ervaring van een klant

Sociaal Werkbedrijf in Friesland, 2017.

Laila beschikt over de (bijna unieke) combinatie van daadkracht, diepgang, empathie en een goed zakelijk instinct. Ze is er zowel voor werkgever en werknemer met heldere en reële adviezen en oplossingen. Ze schuwt daarin de functionele confrontatie niet en zorgt voor goede nazorg. Wij huren haar in als coach voor leiderschaps- en ‘werk naar werk’ trajecten. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!