Ervaringsverhaal van Inge (een ACCESS BARS- EN COACHINGSKLANT)

Ervaringsverhaal van Inge (een ACCESS BARS- EN COACHINGSKLANT)

Ervaringsverhaal van Inge (een ACCESS BARS- EN COACHINGSKLANT) 150 150 Laila

Ervaringsverhaal van Inge

Binnen een paar sessies bij Laila ervoer ik gemak, ruimte, vrijheid, inclusie en transformatie in 1! Dat is absoluut één van haar specialiteiten. Ze geeft je direct een gevoel van veiligheid en dat alles er mag zijn. Met haar supersterke analytische en intuïtieve vermogens raakte ze me direct. Wat ik vooral van haar geleerd heb is dat ik op alle fronten beter voor mezelf mag zorgen en kiezen. Van huis uit heb ik nooit meegekregen hoe het is om bewust te “zijn” en te “voelen”. De laatste jaren voelde ik me meer robot dan mens.

(Lichamelijk kreeg ik steeds meer kwalen en ik begon steeds meer te twijfelen aan mijn relatie. Op een gegeven moment voelde ik dat ik zo niet meer verder kon. Via Facebook kwam ik in contact met Laila en toen begon een spannende en helende reis. De eerste keren bij haar kon ik niet stoppen met huilen en stonden in het teken van het leren (aan)voelen van mijn lichaam.Via Access bars behandelingen vond langzamerhand een soort van reset plaats. Ik merkte meer ruimte en rust in mijn hoofd en ik kreeg een heel sterk gevoel van NU OF NOOIT. Zat van en met mezelf besloot om grondig in mezelf te investeren en ik boekte een aantal dubbele sessies bij Laila. We spraken een combinatie af van Coaching, Counseling (traumatherapie), massages en access bars behandelingen.

Laila leerde me om me opnieuw te verbinden met mezelf en van daaruit weer samen te werken met mijn lichaam. Ook ben ik er aan gewend geraakt om mezelf dagelijks goed te gronden, mijn energieveld te openen en mijn barrières te verlagen. Het fijnste is dat ze me leerde om te onderscheiden wat van mij of van de buitenwereld is. Nu weet ik hoezeer ik me liet tegenhouden om achter mijn eigen keuzes te staan en zelf te kiezen wat ik weet en wat ik wil.

Na een sessie of 10 bemerk ik veel rust en verandering in mezelf. Ik voel veel meer gemak in het ontvangen, ik voel me vrijer en lichter en ik weet wat ik nu kies. De relatie met mijn partner verbeterde enorm en ik krijg steeds te horen dat ik veel meer ontspannen en zachter over kom. En toch krijg ik veel meer voor elkaar dan ooit. Hoe kan dat? Laila houdt je vast zolang als nodig is om op eigen benen te kunnen staan. Met de acces bars behandelingen ga ik lekker door, gewoon omdat het fijn is. Dat noem ik goed voor mezelf zorgen! Daarnaast coacht ze me inmiddels in het versterken van mijn eigen business. En ondertussen zorg ik ervoor dat ik mentaal, fysiek, emotioneel en nu ook energetisch in balans blijf. Binnenkort ga ik mijn eerste access bars training bij Laila volgen. Hoe wordt het nog gaver dan dit? Liefs, Inge.