ONS EENPITTERSCOLLECTIEF!

Wij zijn een groep ondernemers die zich bezig houden op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken graag samen vanuit holistische visie. In de basis in staat om onszelf (zakelijk) te dragen en tegelijkertijd de ander iets te gunnen.  Zo vullen we elkaar belangeloos aan en verwijzen we naar elkaar door, ieder vanuit zijn/ haar eigen specialiteit.

De kern van onze samenwerking

Wij, collega’s in het werkveld, onderzoeken alle aspecten die kunnen leiden tot de ervaring van een probleem. We kijken naar de mens in totaliteit. Wij verlenen onze diensten met de intentie om onze klanten/ cliënten zo snel mogelijk de regie weer terug te geven. Regie over de eigen keuzes, het eigen leven en de eigen loopbaan. We stimuleren het vergroten eigen verantwoordelijkheid en het aan gaan van het eigen groeiproces dat leidt tot meer plezier, gemak en succes in leven en werk. Hierin vullen wij elkaar, waar nodig en gewenst, graag aan. Hieronder laten we je graag kennis maken met ons team.

Manuela Maan

Elke keer ziet Manuela kleine en grote wonderen gebeuren in haar praktijk. “Het blijft bijzonder om te zien wanneer een disbalans van het hormoonstelsel opgelost wordt, een cyclus regelmatig wordt, een menstruatie minder pijnlijk of heftig, een vrouw beter slaapt en meer energie heeft, de vruchtbaarheid verbetert en een zwangerschap ontstaat”.

Haar passie voor het behandelen van vrouwen en koppels met een kinderwens komt voort uit mijn fascinatie voor het hormoonstelsel en alles wat hierop van invloed is. “Elke vrouw kan wel wat ondersteuning gebruiken om vitaal te blijven in de huidige maatschappij. Ze is zelf moeder van een prachtige dochter en kan daarom ook haar ervaring delen.

Berry Visser

Een bewust ondernemer heeft recht op een bewust design!
Hoe zichtbaar durf jij te zijn? Kies jij voor jouw hoogste doel en hoe gaan we dat neerzetten? Laten we samen in deze zielsbestemming duiken! Samen ontdekken we jouw bestemming en vertalen dit naar een persoonlijke Brand en brengen jouw missie en visie doeltreffend naar buiten!

Vanuit mijn ervaring en leringen binnen het energetische werk en het sjamanisme ben ik in staat jouw bedrijfsdoelstellingen energetisch te bewaken tijdens het ontwerpproces. En ook daarna zal ik mijn energie, en positieve intentie op het bedrijf handhaven.

Anne Willink

Prachtige rituelen voor zowel gezicht als lichaam met 100% natuurlijke producten waar warmte, geborgenheid, rust en beleving centraal staan en je meenemen naar de stilte, de diepe ontspanning. Een moment voor jezelf, alles om je heen vergeten en compleet tot rust komen. Variërend van “bijtanken” tot herstellen van stress, burnout, depressie, lichamelijke en emotionele pijnklachten, reuma en kou. Je lichaam wordt omarmd en gekoesterd. Creëer je eigen veilige cocon en breng zo de focus aan daar waar het zo hard nodig is om je emotionele en lichamelijke pijnklachten te verzachten.

Nienke Mellink

Mijn behandeling is een vorm van psychofysiologische behandeling die de fysieke, mentale, emotionele en spirituele dimensies van een mens aan kan raken. Als de gezonde, zelfregulerende capaciteit van een mens wordt belemmerd, heeft het lichaam minder de mogelijkheid om bv. te bewegen, te ademen, te spreken. Of om mentaal goed te reageren. Bij mij op de behandelbank kan iemand weer contact krijgen met- en voelen wat het is om zich weer vitaal te voelen. En dan beslissen wat er nodig is. Doorgaan op de oude voet, of starten in de richting van herstel van de eigen vitaliteit. Je kunt bij mij terecht voor onder andere Haptonomie en Cranio Sacraal Therapie.

``Wanneer ontmoeten we elkaar?``