Workshop massageroller “Lentekriebels”

Verwen jezelf met een opbeurende en energiegevende massageroller

Pure olijfolie van You’re Nature & Doterra samen

In de afgelopen maanden maakt SiSento een aantal mooie ontwikkelingen door. In november/ december 2019 de verhuizing van SiSento naar een prachtige locatie in Oldebroek, de aanleg van een uniek labyrint, de samenwerking met een Sardijnse pure olijfolie producent, het steeds meer werken met de genezende krachten van de essentiële oliën van Doterra en nog veel meer leuks!

Het voelt alsof samenhang en samenwerking op alle fronten steeds meer toeneemt. Zo mooi om te ervaren en te mogen delen!

Op herhaling

Met een aantal dames van “Zussen rond Zwolle” heb ik al eerder een workshop massage roller maken verzorgd. Het werd een supergezellige en leerzame avond. Op verzoek heb ik besloten om deze opnieuw te organiseren.

       

Goede zelfzorg

In deze periode, waarin we vanuit verstilling onze kiemkracht weer beginnen te ervaren en we steeds meer naar buiten gaan is het goed om onze weerstand extra te ondersteunen. Wanneer je regelmatig even in de zon vertoeft zul je al een flink stuk opladen. Via goede zelfzorg kun je jezelf extra ondersteunen.

Dit is de perfecte periode om nieuwe intenties neer te zetten voor het komende jaar. Wat wil je aan het einde van de zomer oogsten? Wat wil je nog meer ont-‘wikkelen’ in jezelf?

Hoe heerlijk is het om al deze intenties en processen te ondersteunen met heerlijke geuren die die doorwerken in je systeem?

Een moment voor jezelf!

Deze middag staat geheel in het teken van jou: Al je zintuigen worden heerlijk geprikkeld, er is ruimte om intenties te delen, je doet nieuwe kennis op over de heilzame werking van etherische oliën (o.a. combinatiegeuren voor opbeuring en zelfvertrouwen) en tot slot mag je je eigen massageroller maken op basis van pure olijfolie en een etherische olie van Doterra naar keuze. Deze samengestelde rollers kosten gemiddeld tussen de 20 en 50 euro en hebben een diep doordringende werking.

Deze volledig verzorgde workshop kost
€ 25,- inclusief de samengestelde olie voor jezelf!

Het programma:

13.00 uur inloop (eventueel gratis labyrint lopen)
14.00 uur start workshop en kennismaken
14.30 uur intenties voor 2020
15.15 uur Pauze
15.45 uur Uitleg lentegeuren Doterra
16.00 uur Zelf massageroller maken
17.00 uur Afronden

Locatie: Zuiderzeestraatweg 40a, 8096 CA Oldebroek
Kosten: € 25,- graag contant voldoen voor de start.

Buslijn 102 vanuit Zwolle stopt hier voor de deur.

Via Zussen rond Zwolle (zie facebook) kun je wellicht met iemand meerijden?

NB: bij afmelding op het laatste moment ( na 01 april 2020) moeten wij je helaas via een tikkie € 15,00 in rekening brengen vanwege de (voorbereidings) kosten die wij maken. Als je plek alsnog wordt opgevuld vervallen voor jou de kosten volledig.

Zien we je 10 april aanstaande bij deze leerzame en zinne prikkelende middag?

Heel graag tot dan!

april 10 @ 13:00
13:00 — 16:00 (3h)

Zuiderzeestraatweg 40a Oldebroek

Laila Porcu