Labyrint lopen in Oldebroek

Labyrint lopen met je eigen intentie

Zelfrealisatie labyrint bij SiSento in Oldebroek

Aan de rand van Oldebroek (Elburg) is op 23 november 2019 een krachtige plek gerealiseerd. Op de plek waar de praktijk en het trainingscentrum van SiSento nu gevestigd is, hebben we een uniek dubbelzijdig labyrint laten aanleggen. Een plek voor ontspanning en zelfrealisatie. Kom je hier ook je eigen kracht en magie versterken?

Het midden van dit dubbelzijdige labyrint brengt je thuis in je authentieke en autonome zelf. Het heeft twee ingangen en twee uitgangen en het vormt een krachtige poort tussen de kern van de aarde en het universum.

Patronen lossen op

Alles wat nog in jou vast zit aan gedachten en gevoelens die jou nog belemmeren, oude familiepatronen, disbalans in je energieveld en andere informatie die jou niet (meer) dient lost op bij de weg naar het midden.

Je kunt het labyrint lopen met een bepaalde (levens-, relatie- en/ of loopbaan) vraag of wens in je hart om in de volgende uren of dagen, een antwoord te krijgen. Let goed op de tekenen om je heen en de signalen die je lichaam af geeft. Het antwoord kan namelijk komen in de vorm van een gebeurtenis, iets wat iemand tegen je zegt, een liedje wat iets in je aanraakt etc.

Je kunt het Labyrint ook lopen voor fysieke, mentale, emotionele en/ of energetische healing, voor het herstel van je relatie met je innerlijk kind, voor het laten oplossen van je afweer- en beschermingsmechanismen, als chakrahealing en zuivering voor je doel op aarde.

Gewoon aanwezig zijn en je opladen in het energieveld en (vaak ook) het heerlijke zonnetje op deze helende en koesterende locatie kan ook genoeg voor je zijn. Als je je bewust bent van je levenspad kun je het lopen voor je verdere zelfactualisatie en gevoel van eenheid of als de weg door al je levens.

In het hart

Ontmoet je jezelf….. Adem het leven en je intentie diep in en maak het groter in je gehele lichaam. Visualiseer zo helder mogelijk en voel wat het met je doet. Spreek je vervolgens eventueel hardop uit. Laat het daarna gaan in het universum zodat je creatiekracht ermee aan het werk kan.

De weg terug

…loop je alsof je intentie al uitgekomen is. Wat denk je dan? Hoe voel je je dan? Welk gedrag laat je dan zien? Welke vaardigheden zet je daarvoor in? Wat geloof je dan over jezelf en/ of de wereld? Wie ben je dan aan het zijn en wat is jouw kracht? Waar wordt je warm en blij van en wat geeft je energie?

Vol aandacht en aanwezigheid

…wandel je langzaam, geconcentreerd en afgestemd verder. Wanneer je ongemak of weerstand ervaart blijf je staan, adem naar die plek in je lichaam en laat omhoog of eruit komen wat gezien en gevoeld wil worden. Maak er desnoods geluid of beweging bij. Leg er vervolgens geen gedachten op maar ga verder.

Healing

Tijdens het lopen van het labyrint kan allerlei healing plaatsvinden. ook zul je je op een gegeven moment lichter voelen en/ o merken dat je sneller of gemakkelijker loopt. Nu gaat het je meer voor de wind. Hier ben je in je natuurlijke stroom en dat ervaar je als lichter en positiever.

Gun jezelf na het lopen van het labyrint een moment rust. Zak nog wat dieper in je lichaam en in het moment en vertrouw er op dat alles komt op voor jou het juiste moment en zoals het voor jou bedoeld is.

Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Je bent welkom op afspraak en als je tijd over hebt, kun je bij SiSento een momentje tot jezelf komen met een gratis kopje koffie, thee en/ of een glas versterkt water.

Kosten bezoek Labyrint

Eenmalig                  € 5,-

Strippenkaart 3x    € 12,50,-

Strippenkaart 5x    € 20,-

NB: Het is gratis wanneer je bij SiSento een behandeling, coachingssessie of  traumasessie hebt ingepland

Aanmelden kan via het contactformulier sisento.nl/contact. Of bel voor het plannen van een afspraak met Laila (06-48933037).

Graag tot ziens!

april 1 @ 00:00 — maart 20 @ 01:00
00:00 — 01:00 (59′)

Thuislocatie

Laila Porcu

Add